Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Azu po Tatarsku

0.0
Azu po Tatarsku

Potřebné ingredience

Hovězí maso ( může být i vepřové, kuřecí ), cibule, tuk, sůl, pepř, bobkový list, hladká mouka, vývar ( já dávám masoxový ), a rajský protlak.

Postup přípravy

Cibulku osmažím do růžova na rozpáleném tuku. Přidám nakrájené maso na nudličky a orestuji. Opepřím, dám bobkový list...........já, že dávám masoxový vývar, tak nesolím. Podusím, až je maso hotové, zapráším moukou. Pokud mi moc zhoustne doliju vývarem a nakonec přidám rajský protlak. Jako přílohu dáváme hranolky :-) dobrou chuť :-)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie