(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Cícerový guláš

Potřebné ingredience
cca 700 g uvareného cíceru (cizrny), 2 cibule, olej, 1 malý pohár leča, 1 konzerva drvených rajčín, 1 ks sterilizované šampiňóny, soľ, oregano, petržlenová vňať, drvená rasca - kmín, može byť aj chilli paprička
Postup přípravy
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, keď je osmažená, pridáme scedené šampiňóny (alebo čerstvé, či za hrsť sušených, vopred namočených), opražíme, pridáme rascu, kto má rád pikantné, môže byť chilli paprička. Pridáme lečo (mám domáce), rajčiny, podľa potreby horúcu vodu a dusíme cca 20 minút. Nakoniec pridáme uvarený cícer, povaríme. Nakoniec podľa potreby dochutíme soľou, vňaťkou, oreganom a podávame s dobrým chlebíkom alebo pečivom.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

kakunka
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:59
Slovenština je nádherná





nahlásit

bakyka
(upraveno)
1. 6. 2014, 21:42
@kakunka
naprostý souhlas

nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 18:05
@kakunka
Ďakujem, Klárka!

nahlásit

Lennie
(upraveno)
29. 5. 2014, 21:11
Jé, to vypadá skvěle, určitě vyzkouším

nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:57
@Lennie
Gabika, ďakujem budem len rada.



nahlásit

jana + 2
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:00
co je rasca, vnatka?
nahlásit

legally blonde
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2
jestli se nepletu rasca je kmín a vnať je nať
nahlásit

simbala
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2
rasca je kmín a vnaťka je nať,nejspíš petrželková


nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:01
@jana + 2
Kmín, Janka.

nahlásit

Amynka
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:55
Vypada to vyborne

nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@Amynka
Ďakujem, Linda.

nahlásit

bakyka
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:26


nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:52
@bakyka
Áno, Eliška, je to cizrna, už som to dopísala aj do surovín.

nahlásit

bakyka
(upraveno)
27. 5. 2014, 22:15
@skalapanagia
díky, o víkendu uvařím.Cizrnu my můžeme na vagóny


nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
28. 5. 2014, 21:45
@bakyka
U nás je tiež veľmi obľúbená.

nahlásit

bakyka
(upraveno)
29. 5. 2014, 21:05
@skalapanagia
do víkendu je daleko, tak jsem uvařila už dnes a moc jsme si pošmákli
díky za skvělý receptík, budu vařit častěji


nahlásit

skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:56
@bakyka
Eliška, to som veľmi rada, teším sa, že si vyskúšala.



nahlásit