(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Domácí přesnídávka

Potřebné ingredience
850g oloupaných a nakrájených jablek, 450g rebarbory (nebo jiného ovoce), 500ml vody, 1 vanilkový pudink, dle chuti třtinový cukr (u sladkého ovoce nemusí být)
Postup přípravy
Ovoce zalijeme asi 3/4 množstvím vody a dusíme doměkka. Horké rozmixujeme, ev. přidáme cukr a do směsi zavaříme pudink rozmíchaný ve zbylé vodě. Horké plníme do sklenic, obrátíme dnem vzhůru a necháme vychladnout. Skladujeme v lednici.

...

...

...

...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Katuli41
(upraveno)
23. 5. 2014, 13:34
Taky dělám. Je výborná.

nahlásit
fifinek
(upraveno)
22. 5. 2014, 9:56
Mohu se zeptat, jak dlouho v lednici vydrží ???
nahlásit

trojcata
(upraveno)
23. 5. 2014, 11:08
@fifinek
já skladuji ve sklepě a vydrží tam rok(dva)

nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
24. 5. 2014, 9:31
@trojcata
Takhle dlouho i bez zavaření?! Nebo ji po naplnění ještě na chvíli zavaříte?
nahlásit

li.za.rd
(upraveno)
23. 5. 2014, 10:56
@fifinek
Bohužel nevím, vždycky jí brzy sním...

nahlásit