Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

Šárinčiny řízečky

0.0
Šárinčiny řízečky

Potřebné ingredience

Kuřecí (vepřové, králík, krůta) maso, vejce, mléko, hladká mouka, česnek, provensálské koření, sůl, olej

Postup přípravy

Maso nakrájíme na medailonky, naklepeme a osolíme. Z vajec, mléka a hladké mouky připravíme přiměřeně husté těstíčko, aby nestékalo z masa, přidáme prolisovaný česne podle chuti, sůl a provensálské koření. Tím nešetřím, na těstíčko ze 2 vajec dávám tak polévkovou lžíci. Do těstíčka namáčíme maso, které smažíme dozlatova. Maso je krásně šťavnaté a voňavé. Podáváme s bramborovou kaší. Mňam :o)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie