(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rada na základ polévky
Potřebné ingredience
voda z vařených brambor
Postup přípravy
Když vaříme brambory, tak je někdy škoda při slévání brambor ( ty bez slupek),vodu jen tak vylít. Já tuto vodu sleju rovnou do polévky, nebo použiji jako základ na polévku. Stačí tento vývar z brambor dolít vodou, dát např. zeleninu, nebo bujon, nějaké drobení, koření a je hotovo. Super je česnečka. Stačí přidat horkou vodu, česnek, kmín, pepř, nové koř.,majoránku, vejce já dávám ještě půl bujonu a krupičku. Do horké polévky na talíři přidám osmažený toust, nebo topinku a to zasypu strouhaným sýrem. Také plním do vydlabaného kulatého chleba.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé