(recept
si oblíbilo 33 návštěvníků)
těstoviny s pečeným hlávkovým zelím a křupavou slaninkou
Potřebné ingredience
těstoviny,hlávkové zelí,alnglická v celku,sůl, mletý kmín
Postup přípravy
slaninku nakrájenou na kostičky v troubě vysmažíme,následně odebereme a na tuk ze slaniny dáme nakrájené zelí,prosolíme,pokmínujeme a pečeme do zlatohněda. Pak se uvaří těstoviny a vše se smíchá. Mňam Jednoduché a poměrně levné přikládám i obrázkový postup
slaninka pěkně vyšmažená
na tuk,pěkně upěchovat zelí a dát péct
Takhle by zelí mělo vypadat,když se vyndá z trouby. Pak stačí smíchat s těstovinkama a slaninkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
tetakniha
(upraveno)
13. 7. 2014, 19:58
Vyzkouším, dle komentářů asi dobrota
novackova
(upraveno)
13. 7. 2014, 16:06
enestejša
(upraveno)
13. 7. 2014, 13:13
Tento recept musím vyzkoušet. Jdu na to.
lidare
(upraveno)
2. 7. 2012, 22:33
to vypadá úžasně jedlé,musím brzo uvařit,mňam
buterflay
(upraveno)
2. 7. 2012, 21:00
Zkusila jsem a budu rozhodně dělat hodně často, naprosto super papáníčko
Prrothea
(upraveno)
12. 12. 2008, 21:44
Mňam mňam, taky je takhle dělávám a dobré jsou taky s kyselým zelím a to už se nemusí zapékat . jen se těstoviny uvaří , na panvi si smažíte cibulku, anglickou a klobásečku a smícháte s těstovinami a uvařeným kyselým zelím...Když použijete kysané zelí koupené ve sklince nemusíte ani vařit
Kocca
(upraveno)
6. 8. 2008, 14:30
Dneska jsme měli na oběd a moc jsme si pošmákly. Je toho spousta jídla z a pár kaček.
Inka82
(upraveno)
6. 8. 2008, 17:19
@Kocca
Tak to jsem moc ráda,nejlepší jsou druhý den pěkně uleželé,ale to se mi povedlo pouze párkrát když nebyl doma jinak je to fofr
ALLENNKKA
(upraveno)
14. 6. 2008, 9:04
Kamek
(upraveno)
5. 6. 2008, 14:32
Vynikající a hlavně rychlé
Inka82
(upraveno)
5. 6. 2008, 17:19
@Kamek
no a u nás neuvěřitelně rychle
Vlasta V.
(upraveno)
8. 4. 2008, 9:07
Super bašta,uvařeno a všechno spapáno ,ale nějak jsem tam zapoměla dát ten kmín ,tak příště,ale i tak to bylo superrrrrrr a fotečka v rodinných
Inka82
(upraveno)
5. 6. 2008, 17:22
@Vlasta V.
a když se to pěkně smíchá a nádodou vydrží do druhého dne,jsou ještě lepší
jbanca
(upraveno)
21. 3. 2008, 11:43
Kdo nezkusil,neuvěří,je to velká dobrota,příště musím udělat do většího pekáče,jen se zaprášilo.Děkuji výborné Jarka Přeji pěkné Velikonoce všem...
Inka82
(upraveno)
22. 3. 2008, 7:16
@jbanca
Přesně jak říkáte zní to divně ale pak ta dobrota. Já začínala s malym prkáčkem a teď to musim zadělávat pomalu v rokli.
lindek
(upraveno)
18. 3. 2008, 12:24
Tak tedy moc děkuji za super receptík, máme uvařeno, spapkáno - vynikající!!!
Inka82
(upraveno)
18. 3. 2008, 16:53
@lindek
Tak to jsem moc ráda,já to přímo miluju!!!
Satunka
(upraveno)
17. 3. 2008, 10:16
Strašně dobrá mňamka , kterou dělá moje babča , dělá to i s rýží místo těstovin , ale mě těstoviny chutnaj víc
jbanca
(upraveno)
16. 3. 2008, 8:12
Určitě zkusím,vypadá to báječně.Slaninka je určitě light
Inka82
(upraveno)
16. 3. 2008, 16:31
@jbanca
no samozřejmě Přímo vysoce odtučněná
marcipanek
(upraveno)
15. 3. 2008, 19:57
tohle prostě miluju, mamka nám to dělala jako malým capartům, a já se vždycky nemohla dojíst jak mi to chutnalo, občas to taky dělám, jen na mě toho zůstává víc, manželovi to nechutná ale mě jooooooooooo
Inka82
(upraveno)
16. 3. 2008, 8:06
@marcipanek
Mě to taky moc chutná ale manžel je rychlejší a vždycky mi to sež....e
Nikis.
(upraveno)
15. 3. 2008, 19:56
To je dobrotka
Inka82
(upraveno)
16. 3. 2008, 16:32
@Nikis.
dobré že!?
Jajinka1
(upraveno)
15. 3. 2008, 19:53
Kdysi jsem taky zkoušela a byla jsem překvapená
arabelka
(upraveno)
15. 3. 2008, 19:46
to musím vyzkoušet hned příští týden, vypadá to moc dobře
Inka82
(upraveno)
16. 3. 2008, 8:02
@arabelka
no a ne jen vypadá,je to fakt super. Já toho vždycky udelám kotel s úmyslem,že bude i na druhý den,ale ještě před večeří téhož dne nemam nic,protože manžel pořád chodí a ochutnává jestli se to náhodou nezkazilo
ajkammm
(upraveno)
15. 3. 2008, 17:19
Jedno z mých hooodně oblíbených jídel