(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Bramboráčky z mrkve
Potřebné ingredience
Brambory, mrkev, česnek, cibule, vejce, hladká mouka, sůl, pepř, majoránka, tuk na smažení.
Postup přípravy
Brambory a mrkev oloupeme a nastrouháme na hrubším struhadle, přidáme ostatní ingredience, s moukou to nepřeháníme cca 3 lžíce a vše promícháme( mouku můžeme přidat pokud je těsto příliš řídké), množství surovin dáváme dle vlastního uvážení( já dávala na 4 menší brambory a 3 mrkve - 2 vejce,3 stroužky česneku, menší cibuli, pokud dáte více mrkve, bramboráčky budou sladší) . Smažíme na tuku do zlatova. Bramboráčky jsou lepší smažit menší a slabé. Jsou výborné! Dobrou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
finecigars
(upraveno)
8. 5. 2014, 20:38
Vypadá to dobře, už jsem zkoušela s cuketou i dýní ale s mrkví ještě ne.při nejbližší příležitosti zkusím.... Zatím se divím že se nikdo nepohoršuje nad tím že je to smažený a nasáklý tukem