(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Rizoto s vepřovým masem a žampiony
Potřebné ingredience
Jasmínová rýže, žampiony, vepřové maso, porek, chilli paprička, parmezán, olivy, vegeta, pepř, kari koření, olej
Postup přípravy
Jasmínovou rýži uvaříme dle návodu. Na pánvi osmahneme cibulku do zlatova, přidáme nakrájené vepřové maso na malé kousky, přidáme vegetu, pepř a opečeme a nakonec přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku. Vyndáme na talíř. Dále osmahneme nakrájený porek, Také vyndáme, Opečeme i žampiony, které jsme posypali kmínem. Vše smícháme, přidáme kari, dochutíme, Servírujeme na na talíři s přidanými olivami a nastrouhaným parmezánem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé