(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Džuveč
Potřebné ingredience
množství neuvádím,každý podle svý chuti a libosti:-)rýže/nejlepší je parboiled/olej,cibule,maso/kuřecí-nejlépe upečené/sůl,pepř,drcený kmín,kečup,ml.sl.paprika,vegeta,rajčata,papriky,přidávám i houby-nemusí být
Postup přípravy
Rýži si udusím v troubě/poměr 1:1,5/1hrneček rýže a 1a půl hrnečku vody/na oleji osmahnu dozlatova nakrájenou cibuli,přidám pokrájené maso na malé kousíčky,orestuju,okořením,přidám předem namočený a pokrájený houby/sušené nebo čerstvé/zaliju trochou vody a kečupem a dusím,pak přidám pokrájený papriky na proužky a rajčata na malé kostičky,chvíli podusím-je to taková hustá omáčka a pak zamíchám do rýže.Má to mít takovou matlavou konzistenci.Je to vynikající-u nás je to hned pryč a jíme to i studený:-)))Vyzkoušejte a dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé