(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Domácí žervé s medvědím česnekem
Potřebné ingredience
3 velké smetanové jogurty, 1 smetana ke šlehání, špetka soli, velká hrst nasekaného medvědího česneku
Postup přípravy
Vše smícháme dohromady. Připravíme si čistou plenku (ne vypranou v pracím prášku a aviváži), plenku dáme do cedníku a cedník dáme na hrnec. Směs nalejeme na cedník s plenou a necháme v lednici asi 2-3 dny okapávat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mimicek
(upraveno)
21. 4. 2016, 22:41
cornysek
(upraveno)
4. 4. 2014, 14:30
Nojo, to znám,taky jsem to dělala ze dvou velkých jogurtů . jde tam přidat jak sladká tak zakysaná smetana a odkapávalo mi to prakticky jen 1 den ....ale ten můj mužský měl pak parádní boule za ušima, má rád lehkou baštu a tohle ho plně uspokojovalo
Appletka
(upraveno)
4. 4. 2014, 15:50
@cornysek
Já nechávám odkapávat určitě alespoň 2 dny, a u nás to muži taky chutná, a hlavně i dětem
Marcela 1980
(upraveno)
4. 4. 2014, 14:26
Taky uz jsem letos delala, jen jsem mela 2 jogurty a 1 slehacku
Appletka
(upraveno)
4. 4. 2014, 15:50
@Marcela 1980