Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Hovězí karbanátky z uvařeného masa

0.0
Hovězí karbanátky z uvařeného masa

Potřebné ingredience

cca 300g Hovězí maso z polévky 2 Párek nebo špekáček 1 balení Mražená zelenina 2 Vejce 3 lžice Hladká mouka 1 stroužek Česnek 2 lžice Majoránka 1 lžice Koření na mleté maso podle potřeby Strouhankapodle potřeby Sůl a pepř 1 Cibule

Postup přípravy

Hovězí uvařené maso (například z polévky) umeleme společně s párky, uvařenou zeleninou .
Do umleté směsi přidáme najemno nakrájenou cibulku, vejce, koření , strouhanku a hladkou mouku.
Směs by měla být pevnější aby se při smažení nerozpadala.
Dosolíme podle chuti.
Z hotové směsi děláme karbanátky které smažíme v rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie