Hovězí karbanátky z uvařeného masa
Potřebné ingredience
cca 300g Hovězí maso z polévky 2 Párek nebo špekáček 1 balení Mražená zelenina 2 Vejce 3 lžice Hladká mouka 1 stroužek Česnek 2 lžice Majoránka 1 lžice Koření na mleté maso podle potřeby Strouhankapodle potřeby Sůl a pepř 1 Cibule
Postup přípravy
Hovězí uvařené maso (například z polévky) umeleme společně s párky, uvařenou zeleninou .
Do umleté směsi přidáme najemno nakrájenou cibulku, vejce, koření , strouhanku a hladkou mouku.
Směs by měla být pevnější aby se při smažení nerozpadala.
Dosolíme podle chuti.
Z hotové směsi děláme karbanátky které smažíme v rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou
Do umleté směsi přidáme najemno nakrájenou cibulku, vejce, koření , strouhanku a hladkou mouku.
Směs by měla být pevnější aby se při smažení nerozpadala.
Dosolíme podle chuti.
Z hotové směsi děláme karbanátky které smažíme v rozpáleném oleji.
Podáváme s brambory a tatarkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé