(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pomazánky z domácí lučiny s kapií nebo s cibulkou
Potřebné ingredience
Na domácí lučinu 1 hustý velký jogurt 1 šlehačka 33% sítko,plátýnko(vystačíte si i s kuchyňskou papírovou uterkou větší miska na odkapávání Pomazánka s kapií 1 střední kapie domácí lučina mletá sladká paprika(podle chuti) sůl,mletý pepř Pomazánka s cibulí a uzenou paprikou domácílučina mletá uzená paprika-podlechuti Co nejjemněji nakrájená malá cibule sůl,pepř v misce mám 3 lžičky sekaných bylinek petržel a pažitka
Postup přípravy
Začátek je jednoduchý,ale je třeba ho udělat s předstihem nejlépe přes noc.
Jogurt promícháme se šlhačkou a necháme v sítku přes plátýnko okapat.Ze syrovátky můžeme upéct druhý den výborný chleba.
Hotovou lučinu rozdělíme do misek a jednoduše smícháme vypsané suroviny ve výbornou pomazánku.
Jogurt promícháme se šlhačkou a necháme v sítku přes plátýnko okapat.Ze syrovátky můžeme upéct druhý den výborný chleba.
Hotovou lučinu rozdělíme do misek a jednoduše smícháme vypsané suroviny ve výbornou pomazánku.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé