Domácí pudink
Potřebné ingredience
Porce: 4 SUROVINY: 450ml obilného mléka, 30g Gustinu, 50g fruktosy, 1/2 vanilkového lusku
Postup přípravy
Škrob rozmícháme v mléce, abychom neměly žádné hrudky. Přidáme cukr a semínka z lusku (místo fruktosy a lusku můžeme použít vanilkovou fruktosu). Dáme na mírný plamen a mícháme, dokud pudink nezačne bublat. Poté přelijeme do mističek a necháme vychladnout.
Samozřejmě nemusíme dělat pouze vanilkový. Místo lusku stačí použít další příchutě:
a) kakaový: 20g bio kakaového prášku
b) karamelový: zkaramelizované 2 lžíce třtinového cukru
c) kokosový: 2 lžíce mletého kokosu
d) ovocný: rozmixované čerstvé ovoce (podle šťavnatosti je potřeba přidat Gustin)
https://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Samozřejmě nemusíme dělat pouze vanilkový. Místo lusku stačí použít další příchutě:
a) kakaový: 20g bio kakaového prášku
b) karamelový: zkaramelizované 2 lžíce třtinového cukru
c) kokosový: 2 lžíce mletého kokosu
d) ovocný: rozmixované čerstvé ovoce (podle šťavnatosti je potřeba přidat Gustin)
https://www.facebook.com/dlabemesmishkou
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé