(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Karlovarský knedlík
Potřebné ingredience
1 veka, 200 g sunkového salámu, pažitka či petrželka, pepř, sůl, 3 vejce, 2 lžíce pol. mouky
Postup přípravy
Veku nakrájíme na kostičky a necháme trochu oschnout. Do mísy dáme veku, najemno nakrájenou šunku (nejlepší je nechat si salám nakrájet a pak jej krájet na kostičky) petrželku , pepř, vejce,mouku a pečlivě promícháme. Balíme do potravinářské fólie, konce uzavřeme nití jako bonbón a vaříme ve vroucí vodě cca 15 - 20 minut. Když je knedlík hotový má krásnou strukturu, my ho jíme třeba jen se zeleninovým salátem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lila17
(upraveno)
31. 3. 2012, 14:05
hnus,suchý jako prase.
nahlásit