(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
Papiňákové brambory - rychlá, jednoduchá, levná, výborna dobrota
Potřebné ingredience
brambory, sůl, kmín, česnek, cibule, máslo a hlavně papiňákový hrnec :)
Postup přípravy
Na másle osmahneme cibuli (dávám větší, máme doma rádi). Nejlépe do zlatova. Poté přidáme brambory (já dávám nakrájené na kostičky, můžou být i kolečka), osolíme, okmínujeme (nemusí být kdo nemá rád) a nakonec česnek (dávám hodně asi tak 6 - 8 stroužků). Vše řádně promícháme a zavřeme do tlakového hrnce. Připomínám, že nikde není uvedena voda, vše bez vody! Jakmile začne pískat, přistavíme na nejmírnější plamen a necháme tak 5 minut. Brambůrky se krásně připečou, přeju dobrou chuť\\\
\\\
\\\
\\\
Omlouvám se za kvalitu fotografie
\\\
\\\
\\\
Omlouvám se za kvalitu fotografie
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
popoluska340
(upraveno)
1. 5. 2014, 15:27
chcem sa opytat,co je to papinak rada by som vyskusala receptik
pudia
(upraveno)
2. 5. 2014, 17:06
@popoluska340
papiňák je vlastně tlakový hrnec (tlakáč), doufám, že bude chutnat
Kykča2
(upraveno)
19. 4. 2014, 19:44
Je to užasnééé dělala jsem už nekolikrat u nás oblibeno dekujiii
SKILLS
(upraveno)
19. 4. 2014, 20:15
hebes
(upraveno)
1. 2. 2014, 12:14
...dnes odzkošeno a bylo to moc dobré....nenapadlo mě nikdy dělat brambory v papiňáku...byl to fofr a s tím česnekem to nemělo chybu .....