(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
lángoše
Potřebné ingredience
50dkg hladké mouky
drcený kmín,sůl,
kvásek:40gr.kvasnic, 2,5dcl vlažné vody, lžička cukru, lžíce hladké mouky.
Postup přípravy
Z mouky a kvásku zaděláme vláčné těsto a necháme 1/2hodiny vykynout.Potom uděláme malé bochánky,které necháme ještě 10min.kynout.Pak je roztáhneme na placky a smažíme do červena ve fritovacím hrnci nebo na pánvi.Hotové potíráme česnekovou kašičkou(česnek rozetřený a smíchaný s vlažnou vodou)a dále podle chuti-kečup,strouhaný sýr nebo sladká smetana.
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé