Semifreda - paříž, jahoda, capuccino, broskev, stracciatella, malé dortíky na ochutnávku
Potřebné ingredience
Čoko korpus, mascarpone krém, jahodový gel, jahody, maliny, váha 1,2 kg, potah pravý marcipán
Postup přípravy
x
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
betsabe
(upraveno)
26. 4. 2014, 21:27
Alinka2
(upraveno)
28. 4. 2014, 14:41
@betsabe
nula
(upraveno)
19. 1. 2014, 18:36
Krásné, zkuste přihodit recepty na krémy na semifreda
Alinka2
(upraveno)
19. 1. 2014, 19:59
@nula
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=129258&user=50496 Tady mám recept na višňová semifreda a takto dělám všechny, jen obměňuji příchutě. Jen pařížská dělám tak, že si svařím den předem šlehačku s čokoládou, nechám vychladit a pak ji vyšlehám, přidám zakysanou smetanu tak aby hmoty bylo tak 400ml a k tomu přidám 3 plátky želatiny. Tím, že je hmota tužší, může ji být víc v poměru k těm třem plátkům želatiny
nula
(upraveno)
20. 1. 2014, 18:17
@Alinka2
děkuji , dělám podobně, jen sem myslela jestli se nedovím nějaký jiný receptík
ssonda
(upraveno)
19. 1. 2014, 10:59
krásná práce
daskas1
(upraveno)
19. 1. 2014, 10:43