(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
Třepaný dort - hotový za 5 minut!
Potřebné ingredience
piškoty, 2x smetana ke šlehání, 2x mandarinky (konzervy klasické velikosti), 2x vanilkový pudink "BEZ VAŘENÍ" , 1x vanilkový cukr
Postup přípravy
Vše kromě piškotů dát do uzavítarelné nádoby a třepat, dokud směs neztuhne. Poté klademe na klasickou dortovou formu piškoty - směs - piškoty - směs.
Necháme vychladnout a podáváme. Dobrou chuť!
Necháme vychladnout a podáváme. Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Strepitula
(upraveno)
10. 3. 2014, 19:36
babkamt
(upraveno)
10. 3. 2014, 18:11
77barunka
(upraveno)
5. 3. 2014, 22:47
taky ho dělam, ale dávám ještě stužovač šlehačky, říkáme mu koláč "hrk hrk"
DanušaP
(upraveno)
10. 3. 2014, 19:43
@77barunka
taky to znám jako hrk hrk a taky dávám ztužovač
Ajax27
(upraveno)
10. 3. 2014, 18:10
@77barunka
Hi, hi, hrk, hrk je super název!
pavlina2
(upraveno)
1. 2. 2014, 17:57
Take delam tento dort ,davala jsem sem i recept manzel ho ma moc rad...je vyborny a fakt bleskovka
tomicek5
(upraveno)
13. 1. 2014, 10:35
To je dobry napad urcite vyzkousim.delam to same, ale na piskot.pudink davam jen jeden a slehacku taky
P.A.V.L.A
(upraveno)
10. 1. 2014, 22:34
kulismulis
(upraveno)
10. 1. 2014, 22:22
Já tuto "směs" dávám na piškot a buchta je mňam, mňam, jen ještě dávám za tuhnutí šlehačky-šlehačka fix. Jde to i bez toho, nebo jste to tam jem omylem nenapsala? Pokud by tam nemusel být, bylo by to super, protože ne vždy ho doma mám.
Babííí
(upraveno)
10. 1. 2014, 23:39
@kulismulis
Snad se Andrejka nebude zlobit, že Vám odpovím.... Dělám tento dort bez fixu a jen z pudinku DR. OETKER BEZ VAŘENÍ CRÉME OLÉ...jiný na toto nepoužívám....našla jsem ho tady na MMB, jmenuje se Bleskový třepací dort. Teď jsem jukla - jsou tam celkem čtyři recepty....Hezký večer....Ivana
Ajax27
(upraveno)
13. 1. 2014, 11:06
@Babííí
Ivanko, vůbec se nezlobím, děkuji za reakci, dělám přesně jako Vy, také z pudinku DR. OETKER BEZ VAŘENÍ CRÉME OLÉ. Je tak dobrý, že se u nás po něm jen zapráší a návštěvy si přidávají i 3x