Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 17 návštěvníků)

Spongebob

0.0
Spongebob

Potřebné ingredience

Ořechový korpus, vanilkový, kakaový a jahodový krém,nazdobeno mléčným marcipánem - 5kg. Pro syna k narozkám :-)

..

..

..

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

KaterinaVdf 6. 9. 2016, 17:47
Ahoj a jak děláš domácí mléčný marcipán...DĚKUJI
luccil 9. 7. 2014, 18:15
Tak ten je suprový. Zrovna hledám fotku, protože kamarádka chce sponge boba, ale nevím zda zvládnu, tak krásnýho. (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)
žanda.p 23. 6. 2014, 14:44
...tak ten je úúúžasný (Y) |:o) (clamp)
Markyska01 14. 4. 2014, 20:55
Moc krásná práce :-) :-) Jak se ptali předemnou čím jste udělala tak přesné rovné kontury, tak do injekční stříkačky dáte čokoládu , nebo čím to je tak senzačně udělané ? Díky moc (Y) (Y)
aparoubkova 30. 1. 2014, 21:52
Dobrý den. Můžu se prosím zeptat, jakými barvami barvíte marcipán. Myslím tím typ barev nebo i výrobce. Ráda bych je vyzkoušela. Moc se mi Vaše barvy líbí. Děkuji. Alena Paroubková
pavla08 4. 2. 2014, 21:15
@aparoubkova Zdravím, mléčný marcipán barvím převážně gelovými barvami od Wiltonu http://cukrarske-pomucky.cz/potravinarske-barvy/gelove/ a na bílou používám bělobu taktéž Wilton http://cukrarske-pomucky.cz/beloba-wilton-348/ Někdy používám i práškové potravinářské barvy a kakao. Pavla
ajenicka 7. 1. 2014, 11:18
Prostě úžasný :-) (Y) Mohla bych se zeptat, jak děláte ty naprosto přesné černé kontury?
pavla08 7. 1. 2014, 19:55
@ajenicka Moc díky, kontury jsem dělala domácí vychytávkou - přes injekční stříkačku. Použila jsem větší 20ml a uříznutím špičky si zvolíte tloušťku. Je to sice zabíračka na ruce, ale jde to. Potahuji mléčným marcipánem, který na kontury přiředím. (hello)
ajenicka 8. 1. 2014, 15:19
@pavla08 Jste zlátá, děkuju moc za radu! (L)
maci68 4. 1. 2014, 8:40
(clamp) (clamp) Nádherný (Y) (Y) (Y)
Hujerka77 3. 1. 2014, 23:54
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) Moc pěkný!!!!!! (Y) (Y) (Y) (Y)
komár15 1. 1. 2014, 14:57
Parádní, mohu se zeptat jak děláte ten jahodový krém já dělam stále dokola kakaový a vanilkový tak aby byla nějaká změna díky moc (hello)
pavla08 1. 1. 2014, 23:58
@komár15 Díky. Jahodový krém : cca 250 g rozmačkaných jahod (nemusí být čerstvé, i rozmražené) smíchat s jahodovým pudinkem (za studena) + 2 lžíce cukru a uvařit pudink, ten vychladit. 200 g změklého másla rozšlehat s 200 g ml. cukru a pak postupně zašlehat jahodový pudink. Přidávám ještě 1 štamprli griotky :-) Může se dát více jahod i více cukru - záleží jak jsou kyselé a aromatické jahody. Je to náš velmi oblíbený krém. Zkuste i karamelový krém - ušlehat změklé máslo a zašlehat karamelové slazené mléko (konzerva - cca ½ dle chuti) Cukr se nedává protože je v karamelu. Pro odlehčení dávám i karamelový pudink, který postupně zašlehám. Pudink stačí z ½ sáčku a 150 ml mléka. (hello) (F)
Lucikuk 30. 12. 2013, 14:11
krásny |:o) |:o) |:o)
pavla08 2. 1. 2014, 0:04
@Lucikuk Díky (F) (F)
sue1 12. 3. 2015, 18:09
@pavla08 Dobrý den prosím jenom se optám jak jste ho měla velkého?Mám klasický čtverec a připadá my malý tak jestli ho mám nastavovat děkuji :-)Dáša

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie