(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Spongebob
Potřebné ingredience
Ořechový korpus, vanilkový, kakaový a jahodový krém,nazdobeno mléčným marcipánem - 5kg. Pro syna k narozkám :-)
..
..
..
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KaterinaVdf
(upraveno)
6. 9. 2016, 17:47
Ahoj a jak děláš domácí mléčný marcipán...DĚKUJI
luccil
(upraveno)
9. 7. 2014, 18:15
Tak ten je suprový. Zrovna hledám fotku, protože kamarádka chce sponge boba, ale nevím zda zvládnu, tak krásnýho.
žanda.p
(upraveno)
23. 6. 2014, 14:44
...tak ten je úúúžasný
Markyska01
(upraveno)
14. 4. 2014, 20:55
Moc krásná práce Jak se ptali předemnou čím jste udělala tak přesné rovné kontury, tak do injekční stříkačky dáte čokoládu , nebo čím to je tak senzačně udělané ? Díky moc
aparoubkova
(upraveno)
30. 1. 2014, 21:52
Dobrý den. Můžu se prosím zeptat, jakými barvami barvíte marcipán. Myslím tím typ barev nebo i výrobce. Ráda bych je vyzkoušela. Moc se mi Vaše barvy líbí. Děkuji. Alena Paroubková
pavla08
(upraveno)
4. 2. 2014, 21:15
@aparoubkova
Zdravím, mléčný marcipán barvím převážně gelovými barvami od Wiltonu http://cukrarske-pomucky.cz/potravinarske-barvy/gelove/ a na bílou používám bělobu taktéž Wilton http://cukrarske-pomucky.cz/beloba-wilton-348/ Někdy používám i práškové potravinářské barvy a kakao. Pavla
ajenicka
(upraveno)
7. 1. 2014, 11:18
Prostě úžasný Mohla bych se zeptat, jak děláte ty naprosto přesné černé kontury?
pavla08
(upraveno)
7. 1. 2014, 19:55
@ajenicka
Moc díky, kontury jsem dělala domácí vychytávkou - přes injekční stříkačku. Použila jsem větší 20ml a uříznutím špičky si zvolíte tloušťku. Je to sice zabíračka na ruce, ale jde to. Potahuji mléčným marcipánem, který na kontury přiředím.
ajenicka
(upraveno)
8. 1. 2014, 15:19
@pavla08
Jste zlátá, děkuju moc za radu!
maci68
(upraveno)
4. 1. 2014, 8:40
Nádherný
Hujerka77
(upraveno)
3. 1. 2014, 23:54
Moc pěkný!!!!!!
komár15
(upraveno)
1. 1. 2014, 14:57
Parádní, mohu se zeptat jak děláte ten jahodový krém já dělam stále dokola kakaový a vanilkový tak aby byla nějaká změna díky moc
pavla08
(upraveno)
1. 1. 2014, 23:58
@komár15
Díky. Jahodový krém : cca 250 g rozmačkaných jahod (nemusí být čerstvé, i rozmražené) smíchat s jahodovým pudinkem (za studena) + 2 lžíce cukru a uvařit pudink, ten vychladit. 200 g změklého másla rozšlehat s 200 g ml. cukru a pak postupně zašlehat jahodový pudink. Přidávám ještě 1 štamprli griotky Může se dát více jahod i více cukru - záleží jak jsou kyselé a aromatické jahody. Je to náš velmi oblíbený krém. Zkuste i karamelový krém - ušlehat změklé máslo a zašlehat karamelové slazené mléko (konzerva - cca ½ dle chuti) Cukr se nedává protože je v karamelu. Pro odlehčení dávám i karamelový pudink, který postupně zašlehám. Pudink stačí z ½ sáčku a 150 ml mléka.
Lucikuk
(upraveno)
30. 12. 2013, 14:11
krásny
pavla08
(upraveno)
2. 1. 2014, 0:04
@Lucikuk
Díky
sue1
(upraveno)
12. 3. 2015, 18:09
@pavla08
Dobrý den prosím jenom se optám jak jste ho měla velkého?Mám klasický čtverec a připadá my malý tak jestli ho mám nastavovat děkuji Dáša