(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Burizony

Potřebné ingredience
300g cukru krupice, 1 plechovka salka, 80g másla změklého, 200g obyč. burizonů.
Postup přípravy
Do velkého kastrolu dáme cukr a necháme rozpustit - stále míchám když už je skoro rozpuštěný sáhnu teplotu aby nezhořknul. Většinou stáhnu úplně z varné desky trochu promíchám a přidám celé salko stále míchám, po chvilce vrátím zpět na varnou desku a opět zahřívám, po chvilce přidám máslo a stále mícháme až je vše rozpuštěno stáhnu z plotny a nasypu burizony a pořádně je zamíchám do "karamelu".
Po včerejší zkušenosti jsem si formy srnčí hřbet a na biskupský chlebíček vystala alobalem a aby šel pak dobře dolu lehce vystříkla olejem do forem na pečení. Jinak mi šel alobal velice špatně dolu. Takhle to šlo super.
Po naplnění forem pořádně stlačte hmotu, aby burizony pěkně drželi pospolu, nechat vychladit a klidně druhý den nakrájet.
Je to mňamka!!!!
Po včerejší zkušenosti jsem si formy srnčí hřbet a na biskupský chlebíček vystala alobalem a aby šel pak dobře dolu lehce vystříkla olejem do forem na pečení. Jinak mi šel alobal velice špatně dolu. Takhle to šlo super.
Po naplnění forem pořádně stlačte hmotu, aby burizony pěkně drželi pospolu, nechat vychladit a klidně druhý den nakrájet.
Je to mňamka!!!!

ww

ww
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé