Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

JEHNĚČÍ KÝTA NA BYLINKÁCH

0.0
JEHNĚČÍ KÝTA NA BYLINKÁCH

Potřebné ingredience

600g jehněčí kýty,
koriandr,sůl,1 lžíce másla,
2 stroužky česneku,
1 lžička pažitky,
1 svazek mladé cubile,
1 lžička nasekané kopřivy
2 lžíce oleje
petrželová nať

Postup přípravy

Česnek,kopřivy a pažitku jemně nasekáme,přidáme mletý koriandr,sůl a olej.Jehněčí kýtu omyjeme,osušíme,potřeme uvedenou směsí, vložíme do pekáče a necháme nejméně 1 hodinu odležet.
Mezitím najemno nakrájíme mladou cibulku i s natí.
Do předem vyhřáté trouby(250°C) vložíme maso,cibulku,podlijeme,přidáme máslo a zmírníme teplotu na polovinu.Za častého podlévání výpekem a vodou pečeme asi 90 minut.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie