(recept
si oblíbilo 56 návštěvníků)
Hitparáda letošního vánočního cukroví - mrkvové cukroví
Potřebné ingredience
Mrkvové cukroví 350 g polohrubé mouky, 150 g na jemno nastrouhané mrkve, 250 g másla a 1/2 prášku do pečiva. Moučkový a vanilkový cukr na obalení. Případně skořicový.
Postup přípravy
NIKDY bych nevěřila, že toto bude favoritem na první příčky hitparády vánočního cukroví. Opak je pravdou, jsem ráda, že jsem se neodradila názvem:-) Rychlé, super se s nim pracuje a rozplývá se na jazyku! Díky za recept p. Behancové
POSTUP PŘÍPRAVY
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme v lednici odležet.Potom vyválíme cca 3–4 mm tlustý plát a vykrajujeme. Pečeme v troubě na pečícím papíru na 180 stupňů asi 15 minut. Hotové, ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru, nebo skořicového cukru, doporučuji vyzkoušet po malém množství všechny varianty a uvidíte, která vám bude chutnat nejvíce!
POSTUP PŘÍPRAVY
Všechny suroviny smícháme a vypracujeme těsto, které necháme v lednici odležet.Potom vyválíme cca 3–4 mm tlustý plát a vykrajujeme. Pečeme v troubě na pečícím papíru na 180 stupňů asi 15 minut. Hotové, ještě horké obalujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru, nebo skořicového cukru, doporučuji vyzkoušet po malém množství všechny varianty a uvidíte, která vám bude chutnat nejvíce!
obaleno
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bebushka
(upraveno)
17. 12. 2013, 8:47
vynikající!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jana Dv
(upraveno)
16. 12. 2013, 11:11
My děláme mrkvové cukroví už léta. Jen z nich děláme minišátečky a balíme do nich povidla. A pak až obalíme v cukru. Je to úžasná kombinace