Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 18 návštěvníků)

Výborné pomerančovo-skořicové lepítko a pojítko na cukroví- dodá mu skvělý šmrnc!

0.0
Výborné pomerančovo-skořicové lepítko a pojítko na cukroví- dodá mu skvělý šmrnc!

Potřebné ingredience

112g třtinového cukru (nebo cukr krupice) šťávu z jednoho pomeranče naředěnou do 150ml vodou 1 lžičku mleté skořice ořechy

Postup přípravy

Na plotně v hrnci smíchejte cukr a pomerančovou šťávu, nechte úplně rozpustit. Pak přiveďte rychle do varu, nemíchejte a nechte teplotu směsi dosáhnou 120°C. Pak odstavte a přidejte skořici a vlašáky, míchejte dokud směs zkrémovatí. V tomto nálevu si můžete dát oříšky do sklenice a jak je budete potřebovat, dáváte na cukroví, no- pokud je tedy nesníte hned, je to neskutečná dobrota! Konzistence je podobná medu, ale ta chuť...! Dodá každému cukroví šmrnc!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 10. 12. 2013, 14:38
(child8) (child9) (X) (Z)
anaba 10. 12. 2013, 13:59
tak to musím vyzkoušet (Y) (Y)
karmala 9. 12. 2013, 20:53
tak to vyzkouším,to půjde i horké na zmrzlinu (Y)
gucci envy 10. 12. 2013, 11:52
@karmala a pokud dáte ještě jednou stejné množství cukru, bude to pěkně tuhé a je to jako jednohubka do kornoutku.
gucci envy 10. 12. 2013, 11:44
@karmala určitě a je to mňamka!

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie