(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Bábovka Margotka
Potřebné ingredience
2 vejce ½ hrnku oleje 2 hrnky polohrubé mouky 1 prášek do pečiva ½ hrnku vlažného mléka 1 hrnek cukru moučky 1ks čokolády Margot
Postup přípravy
V míse ušleháme vejce s cukrem, postupně přidáme vlažné mléko a olej. Nakonec vmícháme mouku smíchanou s práškem do pečiva. Na hrubším struhadle nastrouháme čokoládovou tyčinku Margot a přidáme do těsta.
Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Do formy nalijeme připravené těsto a dáme péct do předehřáté trouby. Bábovku pečeme zhruba 40 minut.
Hotovou bábovku přelijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření.
Formu na bábovku vymažeme máslem a vysypeme strouhankou. Do formy nalijeme připravené těsto a dáme péct do předehřáté trouby. Bábovku pečeme zhruba 40 minut.
Hotovou bábovku přelijeme rozpuštěnou čokoládou na vaření.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé