(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Zeleninový salát s tuňákem a vařeným vejcem (super večeře)
Potřebné ingredience
čínské zelí,rajče,salátová okurka,paprika kapie,1 tuňák kousky,2 vařená vejce na tvrdo,trocha plnotučné hořčice(asi 2 lžíce)
Postup přípravy
Zeleninu nakrájíme na kostičky,dáme tuňáka,na větší kousky nakrájené vejce a hořčici.Podle chuti ještě dochutíme solí nebo pepřem a promícháme.Nepřidáváme žádný olej nebo vodu,zelenina pustí hodně šťávy sama.Dáme vychladit.
Lepší je hned spotřebovat,protože do druhého dne pustí salát hodně šťávy a už to neni tak křehké a křupavé.
Dobrou chuť
Lepší je hned spotřebovat,protože do druhého dne pustí salát hodně šťávy a už to neni tak křehké a křupavé.
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
andol
(upraveno)
26. 5. 2012, 21:41
hned vyzkouším vypadá super
nahlásit
Iru.S
(upraveno)
28. 5. 2012, 20:19
@andol
je moc dobrý hlavně čerstvý
nahlásit
Iru.S
(upraveno)
27. 3. 2008, 13:01
Vložila jsem foto pro inspiraci,ale ve skutečnosti mnohem lépe chutná než vypadá
nahlásit