(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zeleninové ragú s parmazánem a smetanou
Potřebné ingredience
jakákoli mražená či čerstvá zelenina 350 -400 g (např. lahůdková, maďarská) * červená cibule * kousek papriky, pokud není ve směsi * 2 dcl smetany na vaření *půl kostky bujonu Natur bylinkový, může být i jakýkoli zeleninový * lžička rozmarýnu * 2 trojúhelníčky taveného sýra * parmazán
Postup přípravy
na oleji osmažíme cibuli nakrájenou na půlkolečka, přidáme zeleninu, kostku a sýr. jakmile se zelenina rozmrazí, přidáme smetanu, rozmarýn a vaříme, dokud se sýr nerozpustí. nakonec posypeme strouhaným parmazánem. zeleninu můžeme před smícháním s omáčkou ogrilovat.
Jídlo jsem okoukala v jedné super brněnské restauraci:-)
Jídlo jsem okoukala v jedné super brněnské restauraci:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé