Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Bramborákové tajemství

0.0
Bramborákové tajemství

Potřebné ingredience

bramboráky:brambory,sůl,pepř,majoránka,vajíčko,česnek,hladká mouka,ovesné vločky
kuřecí řízky(moc dobré je i vepřové masíčko),sůl,mletý pepř čtyř barev(může být i obyč)

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme bramborákovou směs.Brambory nastrouháme na jemno,osolíme,opepříme,přidáme lisovaný česnek,majoránku,vajíčko,trošku hladké mouky a ovesné vločky(na 6 velkých brambor dávám skoro 2 hrsti).
Pak si připravíme řízky.Naklepeme,osolíme,opepříme.Vložíme do misky s bramborákovou směsí a zakryjeme zvrchu.Touto stranou položíme do mírně rozpáleného oleje a na pánvičce navršíme těsto na druhou část a spojíme jakoby v jedno.Smažíme na nejmenší výkon aby se nám bramborák nepřipálil a stihlo se propéct masíčko.
Je to úžasná mňamka.Pracnější ale stojí to za to.Na fotce se mi to nějak nepovedlo zachytit.Odrážel se mi talířek od blesku.
Jako přílohu máme různě upravené brambory a spoustu zeleniny.

bramborákové těsto

už smažíme,za chvilku bude mňamka hotová

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie