(recept
si oblíbilo 27 návštěvníků)
ZÁZVOROVÝ LIKÉR-

Potřebné ingredience
ZÁZVOROVÝ LIKÉR- Tak tohle určitě vyzkoušej... Zázvorový likér: 0,5 l vodky (bez metylalkoholu), 125 g medu (asi 6 PL), 125 g čerstvě nastrouhaného zázvoru, 1 oloupaný na plátky nakrájený citron. Necháme louhovat 3 dny, potom slejeme zpět do láhve a večer užíváme 0,5 panáka. Celou zimu nebudeš nachlazený a chřipka se ti také vyhne.
Postup přípravy
0,5 l vodky (bez metylalkoholu), 125 g medu (asi 6 PL), 125 g čerstvě nastrouhaného zázvoru, 1 oloupaný na plátky nakrájený citron.
Necháme louhovat 3 dny, potom slejeme zpět do láhve a večer užíváme 0,5 panáka.
Celou zimu nebudeš nachlazený a chřipka se ti také vyhne.
Necháme louhovat 3 dny, potom slejeme zpět do láhve a večer užíváme 0,5 panáka.
Celou zimu nebudeš nachlazený a chřipka se ti také vyhne.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

telegraf
(upraveno)
21. 1. 2017, 21:49
jde udělat i ze slivovice nebo to musí být vyloženě vodka??
nahlásit
alenaberta
(upraveno)
21. 6. 2016, 11:23


nahlásit
mirkaberkys
(upraveno)
16. 5. 2016, 19:00
Máme naloženo, uvidíme za 3 dny
. Díky

nahlásit
Vojtula
(upraveno)
20. 2. 2014, 23:04

nahlásit

jiraluk
(upraveno)
15. 11. 2013, 19:38


















nahlásit

vseta
(upraveno)
14. 11. 2013, 20:31
...mám dotaz luhuje a dále pak uchovává se v pokojové teplotě anebo lednici??
nahlásit

FOXLÍK
(upraveno)
14. 11. 2013, 21:04
@vseta
luhuju při polojové teplotě
,pak mám v lednici
.Ale myslím,že je to asi jedno-záleží na každém,jak chce.



nahlásit
laskonka333
(upraveno)
14. 11. 2013, 20:06


nahlásit

FOXLÍK
(upraveno)
14. 11. 2013, 18:45
Znám,dělám a panáčka si dáváme večer
.Ale pak peču,jako kamna-prohřívá to zevnitř


nahlásit
flori26
(upraveno)
14. 11. 2013, 16:59
SUPER,DĚLÁM BEZ VODKY,TAK VYZKOUŠÍME S VODKOU,DÍKY

nahlásit

lidare
(upraveno)
14. 11. 2013, 16:54



nahlásit