(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Plecko na pivě s česnekem
Potřebné ingredience
plecko-může být samozřejmě i krkovice,kýta...2 cibule,5 stroužků česneku,kmín,sladká paprika,sůl,sádlo,asi decku piva
Postup přípravy
Na sádle osmahneme dohněda na měsíčky nakrájeno ucibuli,přidáme na plátky nasekaný česnek,opečeme,přidáme maso a zprudka opečeme doběla,pak osolíme,přidáme sladkou papriku a celý nebo drcený kmín,až maso pustí šťávu,opékáme asi 10 minut,pak přendáme do pekáčku,podlijeme pivem a pečeme ze začátku na 200 stupňů,pak na 180 doměkka a dokřupava,my dělali se zelím a br.knedlíkem,ale lze i s kaší,bramborem,snad by šla i rýže
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
11. 11. 2015, 6:45
scarlet1
(upraveno)
10. 11. 2015, 14:19
Dobrý den, již dlouho mám tento receptík uložený. Jaksi jsem se k němu dostala až teď. Ale udělala jsem dobře. Měli jsme také se zelíčkem , ale s normálním knedlíkem. Bylo a je to výborné. Moc děkuji za receptík.
KáKá
(upraveno)
10. 11. 2015, 14:22
@scarlet1
dobrý den,tak to jsem opravdu moc ráda,že chutnalo,děkuji moc