(recept
si oblíbilo 23 návštěvníků)
Tvarohový slimáci
Potřebné ingredience
400g listového těsta, 400g tvarohu, 3-4 lžíce cukru, 1 vanilkový cukr, 1 vajce, 1 - 2 lyžice zakysané smetany, rozinky
Postup přípravy
Listové těsto vyválíme a naplníme tvarohovou náplní .
Svineme do závinu a nakrájíme na cca 3 cm části,
ty poklademe na plech vyložený pečícím papírem .. Vrch každého šneka potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky buď sezamovými nebo lněnými .
pečeme při 200 ° C cca 20 min
Dobrou chuť!!!
Svineme do závinu a nakrájíme na cca 3 cm části,
ty poklademe na plech vyložený pečícím papírem .. Vrch každého šneka potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme semínky buď sezamovými nebo lněnými .
pečeme při 200 ° C cca 20 min
Dobrou chuť!!!
.
.
.
.
.
.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucienda
(upraveno)
22. 11. 2013, 20:17
Vypadají krásně
Hnědovláska
(upraveno)
4. 11. 2013, 11:53
Jaký tvaroh jste použila? Děkuji
Lovečanda
(upraveno)
5. 11. 2013, 10:41
@Hnědovláska
Měkký, v obalu ne vaničkový
NikaV
(upraveno)
4. 11. 2013, 11:07
Není úplně jednoduché, přeložit to ze slovenštiny správně, že? Pokud jde o gramatiku, má být správně česky "Tvarohoví slimáci". Tedy má-li výsledek připomínat ty nehezké slizké tvory bez ulity, o čemž pochybuji. Autor receptu měl jistě na mysli hlemýždě, hovorově šneky, rozdíl mezi českým hlemýžděm a slimákem ale slovenština nepostihuje. Pokud byste název receptu opravovala, pak takto, prosím: Tvarohoví šneci. http://www.mnamkyrecepty.sk/recipe/tvarohove-slimaky/
KáKá
(upraveno)
4. 11. 2013, 10:51
@NikaV
NikaV
(upraveno)
4. 11. 2013, 10:55
@KáKá
Radši mi ty ruce uražte.
KáKá
(upraveno)
4. 11. 2013, 10:59
@NikaV
není proč
myspule
(upraveno)
29. 10. 2013, 18:33