(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Vepřová krkovička na okurkách
Potřebné ingredience
500g krkovice, sádlo/nebo olej/, sůl, pepř, 1 cibule,1,5 sklenice zavařených okurek
Postup přípravy
Krkovici nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme a osmahneme na tuku z obou stran. Přendáme do zapékací mísy nebo pekáčku. Na zbylém tuku osmahneme chvilku cibulku na kostičky a rozložíme na maso. Pánvičku vypláchneme vodou a nalijeme pod maso. Kyselé okurky nakrájíme na kostičky, nasypeme na cibulku, přikryjeme pokličkou a pečeme v troubě asi hodinku, pak sundáme pokličku a ještě chvilku dopečeme. Podáváme s houskovým knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
slunečnice
(upraveno)
22. 1. 2010, 13:25
Skvělééééé papu,všem doporučuji,zrovna si na něm pochutnávám mnam mnam
maarci.k
(upraveno)
23. 1. 2010, 7:07
@slunečnice
Ivo jsem ráda, že chutná
nadik
(upraveno)
1. 5. 2008, 17:17
Bezva recept - jednoduchá a rychlá příprava, moc nám chutnalo a všem vřele doporučuji I dcera, která skoro pokaždé odmítá maso se olizovala až za ušima
klaryna
(upraveno)
17. 4. 2008, 17:27
opravdu výborné dnes jsem dělala k ai dětátka papali jak divý a to maso nemusejí akorát jsem jim to dala s bramborem
maarci.k
(upraveno)
18. 4. 2008, 6:39
@klaryna
Klárko, to jsem ráda, že vám chutnalo , s bramborem to příště taky zkusím