Kuřecí prsíčka a citrusová směs - z časopisu Tina
Potřebné ingredience
800g kapusty,sůl,4 kuřecí prsíčka, mletý pepř,asi 2 lžíce hladké mouky,1 cibule,1 lžíce másla,2 lžíce oleje, 150ml pomerančové šťávy.100 ml smetany
Postup přípravy
Kapustu bez košťálů nakrájíme na nudličky a v osolené vodě krátce povaříme.Maso osolíme,opepříme a lehce obalíme v hladké mouce. Rozehřjeme olej s máslem a maso zvolna opečeme.Do výpeku po mase
dáme nakrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Přidáme kapustu, osolíme,opepříme, podlijeme pomerančovou šťávou a krátce podusíme.Pak zjemníme smetanou a odstavíme.
Pomerančová šťáva udělá z kapusty opravdovou dobrotu.
dáme nakrájenou cibuli a necháme zezlátnout. Přidáme kapustu, osolíme,opepříme, podlijeme pomerančovou šťávou a krátce podusíme.Pak zjemníme smetanou a odstavíme.
Pomerančová šťáva udělá z kapusty opravdovou dobrotu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé