(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
Vepřové na houbách a červeném víně-děkuji Andrejce
Potřebné ingredience
Suroviny: 500g vepřového masa ( krkovice, plec) 1 cibule směs lesních hub 1PL rajského protlaku 2 stroužky česneku majoránka jalovec, nové koření 3dcl červeného vína sůl pepř
Postup přípravy
Postup
Maso nakrájené na kostky nebo nudličky orestujeme do hněda na oleji, přidáme rajský protlak, cibuli, jalovec a nové koření, osolíme a opepříme. Necháme maso asi 10 minut pustit šťávu a poté přilijeme červené víno. Necháme z části odpařit a vložíme pokrájené houby. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku a posekaný česnek, dochutíme a provaříme ještě asi 5 minut. Podle potřeby zahustíme.
Maso nakrájené na kostky nebo nudličky orestujeme do hněda na oleji, přidáme rajský protlak, cibuli, jalovec a nové koření, osolíme a opepříme. Necháme maso asi 10 minut pustit šťávu a poté přilijeme červené víno. Necháme z části odpařit a vložíme pokrájené houby. Dusíme do změknutí masa. Nakonec přidáme rozemnutou majoránku a posekaný česnek, dochutíme a provaříme ještě asi 5 minut. Podle potřeby zahustíme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé