Zobrazit přihlášovací formulář

Pařížský s čokotransferem

0.0
Pařížský s čokotransferem

Potřebné ingredience

sachr korpus, višňový gel, pařížská šlehačka, vanilková šlehačka, mléčná čokoláda

Postup přípravy

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

RIALTO 9. 2. 2014, 13:44
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, jak děláte to čokoládové obložení, mám dělat také, ale bez transfer folie, ale nejsem si jistá postupem. Děkuji :-)
Evča123 10. 2. 2014, 6:46
@RIALTO Čokoládu rozehřát a nalít na folii (nemusí být transfer, může být i strukturální s reliéfním vzorem). Rozetřít do rovnoměné vrstvy. Nechat zatuhnout, aby jakoby zašedla. Špachtlí naznačit dílky, dát úplně ztuhnout a sloupnout z folie a nalámat na dílky podle naznačených řezů.
Lééňa11 3. 11. 2013, 20:13
(Y) (^) (Y)
Evča123 11. 11. 2013, 13:37
@Lééňa11 Děkuju moc (F)
koželuh 10. 10. 2013, 20:13
Mate recept?Danka
Evča123 10. 10. 2013, 20:22
@koželuh Dani, sachr korpus mám v receptech a šlehačka je polovina ztužená čokoládovým zeesanem a druhá polovina ochucená vanilkovým cukrem a ztužená zeesanem neutral.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie