(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Kuřecí steak a fazolky se slaninou
Potřebné ingredience
1/2 kg kuřecího masa, mražené fazolky, 15-20 dkg anglické slaniny, sojová omáčka, 2 stroužky česneku, 2 lžičky plnotučné hořčice, pivo, grilovací koření, pepř, sůl, oregano, tymián, olivový olej
Postup přípravy
Na plátky nakrájené kuřecí maso si den předem naložíme do marinády: olivový olej, sojová omáčka, prolisovaný česnek, plnotučné hořčice, trochu piva, grilovací koření, pepř, čerstvé bylinky - oregano, tymián - druhý den opečeme plátky na pánvi do zlatova.
Fazolky uvaříme ve vodě dle návodu na sáčku a scedíme. Na pánvi si opečeme na drobné kousky nakrájenou anglickou slaninu, poté přidáme fazolky, promícháme a opečeme, osolíme a opepříme dle chuti.
Fazolky uvaříme ve vodě dle návodu na sáčku a scedíme. Na pánvi si opečeme na drobné kousky nakrájenou anglickou slaninu, poté přidáme fazolky, promícháme a opečeme, osolíme a opepříme dle chuti.
K opečené slanině přidáme fazolky a ještě restujeme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
bakyka
(upraveno)
6. 2. 2016, 21:21
restované fazolky se slaninou miluji ani nemusím mít žádné maso
lidare
(upraveno)
6. 2. 2016, 18:14
mňamka