(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
kedlubna jako řízek
Potřebné ingredience
1 kedlubna, nesmí být dřevnatá, a gigant je lepší, hladká mouka, vejce / podle velikosti kedlubny/, a strouhanka. Ještě olej na smažení.
Postup přípravy
Kedlubnu nakrájíme na slabší plátky, pokud uděláte silnější, není to ono, uvaříme do poloměkka a klasicky obalíme jako řízky, a usmažíme. Omlouvám se, že jsem nefotila, ale myslím, že fotka není třeba, pokud by byl nějaký problém, tak pište. Kedlubnu jako řízek dělám už hodně dlouho a vždycky hodně rychle zmizí, určitě nebude chutnat všem, ale za vyzkoušení to stojí. Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé