(recept
si oblíbilo 20 návštěvníků)
Perník s lehkým krémem
Potřebné ingredience
Těsto: 1,5hrnku hladké mouky 1/2 hrnku hrubé mouky 1/2 hrnku cukru 1 prášek do perníku 2 lžíce holandského kakaa 2 vejce 1/2 hrnku oleje 1 hrnek mléka 1 hrnek strouhaných jablek nejlépe kyselejších Krém: 2 kelímky čerstvého sýra (Lučina a pod.) 2 tabulky hořké čokolády rozpuštěné 1 vyšlehaná šlehačka lžíce kakaa
Postup přípravy
těsto:
V míse nejprve promícháme sypké suroviny,pak do středu rozklepneme vejce,přidáme mléko a olej a vše metličkou důkladně promícháme,nakonec vmícháme jablka,vylijeme na plech a pečeme při 170°C
ve vyhřáté troubě.
krém
Nejprve promícháme sýr s rozpuštěnou hořkou čokoládou a kakaem,nakonec vmícháme vyšlehanou šlehačku.
Na dohotovení můžeme polít čokoládou nebo posypat kakaem
V míse nejprve promícháme sypké suroviny,pak do středu rozklepneme vejce,přidáme mléko a olej a vše metličkou důkladně promícháme,nakonec vmícháme jablka,vylijeme na plech a pečeme při 170°C
ve vyhřáté troubě.
krém
Nejprve promícháme sýr s rozpuštěnou hořkou čokoládou a kakaem,nakonec vmícháme vyšlehanou šlehačku.
Na dohotovení můžeme polít čokoládou nebo posypat kakaem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Enka9
(upraveno)
13. 11. 2013, 10:27
Vyzkoušeno! VÝBORNÝ
Zrušený účet
(upraveno)
14. 11. 2013, 19:58
@Enka9
To mě těší
laskonka333
(upraveno)
9. 10. 2013, 9:38