(recept
si oblíbilo 15 návštěvníků)
chléb v hrnci
Potřebné ingredience
600g chlebová hlad.mouka,1 suš droždí,1 lžička soli,1 lžička kmín ,1 lžička octa,voda špetka cukr
Postup přípravy
suroviny řádně promícháme,a dáme kynout do druhého dne/občas promíchám tak pětkrát,/druhý den rozehřejeme troubu na 200-220 a kastrol prázdný vložit aby byl rozpálený,pak opatrně vyndat vložít těsto -péci na této teplotě 30´min.pak ubrat teplotu na 180 sundat poklici a dopéci na barvu
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
cabadaj
(upraveno)
9. 1. 2014, 12:17
Zkoušela jsem a můžu jan doporučit. Na přípravu jednoduchý ,ale výýýbornýýýý
kopretina123
(upraveno)
3. 1. 2014, 0:41
A kolik té vody?
koblizek63
(upraveno)
25. 1. 2014, 17:39
@kopretina123
dejte 3 hrnky mouky a 1 1/2 hrnku vody(dejte trochu míň té vody,aby jste to těsto po vykynutí neměla moc řídké).Už jsem si za X pečení tohoto výborného chleba vychytala chyby
Vojtula
(upraveno)
2. 1. 2014, 23:54
vypadá hodně jedle, může být i z klasické hladké mouky?