Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Fialový ovál s vazbou + recept na bezlepkový korpus

0.0
Fialový ovál s vazbou + recept na bezlepkový korpus

Potřebné ingredience

Bezlepkový čokoládový korpus, vanilkový a čokoládový krém, banány, maliny, potah WI, květy Sartflex Flower

Postup přípravy

Vkládám hlavně pro svou potřebu do budoucna recept na bezlepkový korpus. Základ je převzatý z d-o-r-t-o-m-a-n-i-e , ale já si ho trochu upravila, aby v něm nebylo tolik tuku a navíc změnila způsob přípravy.

6 vajec, 200 g krystalového cukru, 150 g oleje, 6 pudinků Dr. Oetker Original (3x kokos, 3 x čokoláda), polovina prášku do pečiva

Bílky vyšlehat s cukrem do hustého sněhu, postupně zašlehat žloutky, olej a nakonec vmíchat pudinky s práškem do pečiva. Péct v předehřáté troubě při 170°C, po cca 20 minutách stáhnout na 160°C.

Toto množství vystačilo na ovál o rozměrech 28x20 cm, výška korpusu 8 cm.

*

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

liba1963 8. 9. 2014, 13:11
(Y)Evi,moc pěkný dortík a vazba je nááááádherná!!! (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie