(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Fialový ovál s vazbou + recept na bezlepkový korpus
Potřebné ingredience
Bezlepkový čokoládový korpus, vanilkový a čokoládový krém, banány, maliny, potah WI, květy Sartflex Flower
Postup přípravy
Vkládám hlavně pro svou potřebu do budoucna recept na bezlepkový korpus. Základ je převzatý z d-o-r-t-o-m-a-n-i-e , ale já si ho trochu upravila, aby v něm nebylo tolik tuku a navíc změnila způsob přípravy.
6 vajec, 200 g krystalového cukru, 150 g oleje, 6 pudinků Dr. Oetker Original (3x kokos, 3 x čokoláda), polovina prášku do pečiva
Bílky vyšlehat s cukrem do hustého sněhu, postupně zašlehat žloutky, olej a nakonec vmíchat pudinky s práškem do pečiva. Péct v předehřáté troubě při 170°C, po cca 20 minutách stáhnout na 160°C.
Toto množství vystačilo na ovál o rozměrech 28x20 cm, výška korpusu 8 cm.
6 vajec, 200 g krystalového cukru, 150 g oleje, 6 pudinků Dr. Oetker Original (3x kokos, 3 x čokoláda), polovina prášku do pečiva
Bílky vyšlehat s cukrem do hustého sněhu, postupně zašlehat žloutky, olej a nakonec vmíchat pudinky s práškem do pečiva. Péct v předehřáté troubě při 170°C, po cca 20 minutách stáhnout na 160°C.
Toto množství vystačilo na ovál o rozměrech 28x20 cm, výška korpusu 8 cm.
*
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
liba1963
(upraveno)
8. 9. 2014, 13:11
Evi,moc pěkný dortík a vazba je nááááádherná!!!