(recept
si oblíbilo 76 návštěvníků)
Jablečná bublanina za pár minut!

Potřebné ingredience
1-2 vejce(dávám jedno),1 a půl hrnku polohrubé mouky,necelý hrnek krupicového cukru,1 hrnek vlahého mléka,půl hrnku oleje,kousek čokolády na vaření-nastrouhat, 1 prášek do pečiva. Směs: jedno velké jablko,vanilkový cukr,skořicový cukr
Postup přípravy
Připravíme si těsto: vejce,mouku,cukr,vlahé mléko,olej,nastrouhaný kousek čokolády na vaření a prášek do pečiva smícháme v misce. Jablko oloupeme,nastrouháme a promícháme s vanilkovým cukrem a troškou skořicového cukru. Směs urovnáme na těsto. Dáme na pekáček, předem vymazaný a vysypaný hrubou moukou. V troubě pečeme na 180 stupňů do růžova. Vytáhneme z trouby a pocukrujeme. Rychlé,velmi chutné,u nás z nejoblíbenějších moučníků!!! Dobrou chuť!!!

hotové těsto vlijeme do pekáčku a posypeme jablečnou směsí

Takto vypadá upečená bublaninka

Stačí jen nakrájet a pocukrovat!!! Dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
AndrejQa
(upraveno)
2. 10. 2013, 15:40
Dneska jsem jí vyzkoušela a opravdu je výborná....
nahlásit
AndrejQa
(upraveno)
2. 10. 2013, 15:42
@AndrejQa

nahlásit

mirbar
(upraveno)
7. 5. 2012, 14:02
Nejlepší věci bývají tááák jednoduché



nahlásit
Martina70
(upraveno)
27. 1. 2012, 19:20
Právě jsem upekla, moc dobrá buchtička, rychlá a levná.


nahlásit
Moni.B.
(upraveno)
27. 1. 2012, 10:35
Zkusila jsem a výborné
, už jsem poslala recept i mámě. Budu dělat častěji.
Monika




nahlásit

renami
(upraveno)
8. 11. 2009, 19:55
Děkujeme za super recept
Bublanina byla za pár minut a byla úžasná
i malá si dal nášup
děkujeme









nahlásit

Lujdi
(upraveno)
7. 11. 2009, 14:22
Moc děkuji za výborný recept
Dnes jsem ho dělala podruhé a opět mňamka !








nahlásit

prdecek
(upraveno)
8. 2. 2009, 13:23
Jedinečná bublanina.Už mi voní v troubě


nahlásit

renataab
(upraveno)
6. 5. 2008, 14:00
Mamky, nemám ráda slovo "smícháme"
. Opravdu se to vařečkou pouze smíchá nebo šleháte zvlášť vejce s cukrem, pak další suroviny???? Nedejbože ještě na závěr sníh.
Prosím jak je to vyzkoušené - smíchat vařečkou nebo šlehat zvlášť žloutky?





nahlásit

prdecek
(upraveno)
1. 6. 2008, 22:38
@renataab
Zamíchat a hotovo
.Šup do trouby
.Takovéto receptíky mám nejraději.



nahlásit

renataab
(upraveno)
10. 5. 2008, 18:12
@renataab
Tak já to fakt jenom zamíchala, bez šlehání
a fakt buchta super




nahlásit
stranpa
(upraveno)
5. 4. 2008, 22:09
Asi jsem někde udělala chybu
buchta byla strašně suchá,klasická dusivka..snědly se asi jen 3 kousky a zbytek šel na kompost
Táákový dobrý jabka,štavnatý
noo třeba přííště






nahlásit

lukada
(upraveno)
3. 4. 2008, 13:41
Už je v troubě
...peču už poněkolikáte
a vždycky hned zmizí
. Je výborná
!! Lucka





nahlásit

prdecek
(upraveno)
21. 3. 2008, 13:25
Už peču-a je z toho vůně po celém baráčku



nahlásit

Heimovka
(upraveno)
17. 3. 2008, 13:54
Taky potvrzuje,že buchtě je vynikající,pěkla jsem jí včera a dneska nanovo,protože nic nezůstalo a kluci jí ještě chtějí
a já si taky dám ke
.Je to blesková buchta
.papa









nahlásit

prdecek
(upraveno)
20. 3. 2008, 16:06
@Heimovka
Bleskovky mám nejraději
.Zamíchat a šup do trouby
-to nemá chybu!!!







nahlásit

abc
(upraveno)
12. 3. 2008, 15:44



nahlásit

prdecek
(upraveno)
23. 3. 2008, 17:00
@abc
A zase nic nezbylo




nahlásit

prdecek
(upraveno)
13. 3. 2008, 16:43
@abc
To mě těší,že se bublaninka povedla
.Já ji dělala v sobotu a na neděli již nic nezbylo
,tak pa,pa.




nahlásit

Bára D.
(upraveno)
12. 3. 2008, 15:49
Teď jsem dopekla
, je to opravdu rychlé
a znamenité
. Všichni se olizovali. Děkuji za recept, určitě jsem nedělala naposledy
Bára





nahlásit

prdecek
(upraveno)
14. 3. 2008, 16:22
@Bára D.
Je to opravdu rychlé a jsem ráda,že neděláte bublaninku naposledy

nahlásit
uplavala
(upraveno)
8. 3. 2008, 14:17
prosím, dáváte tam i tu štávu z jablek nebo jablka vymačkáte? děkuji, vypadá to krásně
nahlásit

prdecek
(upraveno)
8. 3. 2008, 16:18
@uplavala
Adélko,stačí jedno velké čerstvé jablko-nemusí být kompot
. Čerstvé jablko je nejlepší,může být i mírně nakyslé
. Nastrouháte na obyčejném struhadle-nahrubo,přidáte vanilkový cukr a trochu skořicového cukru-já dávám půlku sáčku.Promícháte a okamžitě tím posypete těsto.Je to velmi jednoduché a vynikající!!!
.





nahlásit

Bejina
(upraveno)
8. 3. 2008, 14:18
@uplavala
já to nastrouhala ,smíchala s cukříkama a šup na to
žádná štˇáva tam nebyla,nebo malinko







nahlásit

prdecek
(upraveno)
9. 3. 2008, 11:52
@Bejina
Ano,přesně tak!
Šup do trouby-co nejrychleji.
.Cítíte tu vůni?




nahlásit

Bejina
(upraveno)
8. 3. 2008, 14:05






nahlásit

prdecek
(upraveno)
7. 3. 2008, 12:11
Tento moučník je opravdu vynikající a velmi rychlý!!! Vyzkoušejte!!!






nahlásit