(recept
si oblíbilo 25 návštěvníků)
Mexický svatební koláč
Potřebné ingredience
Korpus: 2 vejce, 300 g cukru moučka, 1 ananasový kompot, 400 g hladké mouky, 2 zarovnané lžičky jedlé sody (7 g). Náplň: 120 g másla, 100 g strouhaného kokosu, 100 g cukru moučka, 400 g zakysané smetany. Dále: 100 g hořké čokolády.
Postup přípravy
Celá vejce vyšleháme s cukrem do pěny, vlijeme 250 ml šťávy z ananasového kompotu, přisypeme mouku se sodou, zamícháme a krátce prošleháme. Těsto nalijeme na plech 30 x 40 cm s pečícím papírem, posypeme okapanými kousky ananasu a upečeme v troubě, předehřáté na 180°C. Necháme vychladnout.
Máslo rozpustíme, vmícháme do něj kokos, cukr a zakysanou smetanu. Náplň natřeme na vychladlý korpus a hustě posypeme strouhanou čokoládou.
Máslo rozpustíme, vmícháme do něj kokos, cukr a zakysanou smetanu. Náplň natřeme na vychladlý korpus a hustě posypeme strouhanou čokoládou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kvítečko
(upraveno)
3. 10. 2013, 6:09
zajímavé
spero
(upraveno)
3. 10. 2013, 20:02
@kvítečko
Myslíte ten název? Netuším, proč se ta buchta takhle jmenuje. Jedli jsme ji na návštěvě, já se zeptala na název a pak jsem si našla recept na internetu. Byla jsem zvědavá, jak se povede mně a jestli bude chutnat i rodině. No a chutnala.
Bylinka1
(upraveno)
2. 10. 2013, 20:14
Mňam, opět vypadá výborně
spero
(upraveno)
3. 10. 2013, 19:51
@Bylinka1
Díky Janičko.
laskonka333
(upraveno)
2. 10. 2013, 13:48