Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 5 návštěvníků)

Čoko dortík Paříž

0.0
Čoko dortík Paříž

Potřebné ingredience

Kakaový korpus, já jsem použila těsto na kakaovo-kefírovou buchtu (najdete u mne v receptech). Pařižský krém: 2 smetany ke šlehání + 4 lžíce cukru + 4 vrchovaté lžičky kakaa + 1 ztužovat šlehačky. Na vrch dáme čokoládovou polevu (smetanu ke šlehání přivedeme k varu a rozpustíme v ní čokoládu na vaření), ozdobíme čokoládovými bonbónky, např. čokoládovými mušličkami, které vypadají moc hezky. Pro dospěláky můžeme do krému přidat trochu rumu.

Postup přípravy

Oblíbený a jednoduchý zákusek pro milovníky kakaa a čokolády.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie