(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Čoko dortík Paříž
Potřebné ingredience
Kakaový korpus, já jsem použila těsto na kakaovo-kefírovou buchtu (najdete u mne v receptech). Pařižský krém: 2 smetany ke šlehání + 4 lžíce cukru + 4 vrchovaté lžičky kakaa + 1 ztužovat šlehačky. Na vrch dáme čokoládovou polevu (smetanu ke šlehání přivedeme k varu a rozpustíme v ní čokoládu na vaření), ozdobíme čokoládovými bonbónky, např. čokoládovými mušličkami, které vypadají moc hezky. Pro dospěláky můžeme do krému přidat trochu rumu.
Postup přípravy
Oblíbený a jednoduchý zákusek pro milovníky kakaa a čokolády.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé