Zobrazit přihlášovací formulář

Rýže a těstoviny

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Speciální kotlík Metropolu

0.0
Speciální kotlík Metropolu

Potřebné ingredience

Balíček těstovin, 400 g kuřecích prsíček, sůl, oregano, 2 středně velké cibule, 4 žampiony, 4 plátky šunky, fazolky, smetana, 2 rajčata, eidamská cihla cca 10 dkg

Postup přípravy

Nejprve si vyvaříme balíček těstovin.Mohou to být vrtule, vřetena, trubičky...Poté si připravíme 400 g kuřecích prsíček, které rozkrájíme na tenké nudličky nebo malé kostičky. Takto připravené maso osolíme a přidáme dle chuti oregano. Na rozpálené pánvi zprudka opečeme. Na pánev přidáme 2 středně velké cibule rozkrájené na půlkolečka, 4 žampiony nakrájené na plátky a 4 plátky šunky nakrájené na nudličky. Podle chuti lze přidat i fazolky. Smícháme na pánvi s opečeným kuřecím masem . Za malou chvíli, když už je cibule zesklovatělá, přilijeme smetanu a přidáme 2 rajčata rozporcovaná na malé kostky. Na konec do směsi přimícháme uvařené těstoviny. Podle chuti můžeme přidat vegetu nebo ještě nepatrně oregana. Jídlo se podává v hlubší misce ozdobené nastrouhaným sýrem a petrželkou.
Já jsem recept ještě zkusila se sojovým masem, které jsem dala místo kuřecího a je to taky ňamka. Obrázek je se sojovým masem - Sójový granulát s příchutí šunky od Bona Vity.

Toto je sójové maso, které používám.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Terushenka 17. 3. 2008, 17:49
Granulát je ňamka..dělám z něho placičky nebo z řezanců čínu (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie