Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi

0.0
Slepičí vývar s celestýnskými nudlemi

Potřebné ingredience

VÝVAR: 1 slepice, 100 g mrkve, 100 g celeru, 100 g petržele, 1 cibule ,celý pepř, nové koření, bobkový list, sůl CELESTÝNSKÉ NUDLE: 2 vejce 250 ml mléka 150 g polohrubé mouky sůl hrst petrželky olej

Postup přípravy

Očištěnou slepici, zeleninu a koření vložíme do studené vody, osolíme a přivedeme k varu. Z povrchu sebereme vzniklou pěnu, a vývar táhneme – na mírném plameni necháme jen převalovat, až je slepice měkká, alespoň hodinu a půl.

Poté vývar scedíme, maso obereme a natrháme či nakrájíme, budeme ho vkládat do polévky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie