Smetanové zapečené kotlety
Potřebné ingredience
4 vepřové kotlety nebo plátky z krkovičky,
4 plátky anglické slaniny, 4 plátky šunky,
sterilizované lečo v oleji (bez uzeniny),
100g strouhaného sýra, sůl, mletý pepř,
150ml sladké smetany
Postup přípravy
Maso lehce naklepeme, po obvodu nařízneme., osolíme a opepříme.
Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a navrch
Dáme lžíci sterilizovaného leča. Takto připravené maso urovnáme na
Pekáč, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a upečeme v
dobře vyhřáté troubě. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a kompot.
Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky a navrch
Dáme lžíci sterilizovaného leča. Takto připravené maso urovnáme na
Pekáč, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme smetanou a upečeme v
dobře vyhřáté troubě. Vhodnou přílohou je bramborová kaše a kompot.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Denisaaa
(upraveno)
6. 3. 2008, 9:24
Tento recept dělám také a je fakt vynikající - vřele doporučuji!!!!