Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Valašská velikonoční pečeně

0.0
Valašská velikonoční pečeně

Potřebné ingredience

800g vepřové pečeně
200g moravského uzeného masa
1 větší cibule, 2 rajčata, 1 paprika
2dl vývaru z kostky,
150g nastrouhaného eidamu
400g uvařených brambor
rostlinný olej na smažení
zelená petrželka, sůl, pepř,

Postup přípravy

Maso naporcujeme, plátky naklepeme, opepříme a osolíme.
Opečeme je prudce na pánvi s olejem.Potom je vložíme na ohnivzdornou misku
Na zbylé části oleje zpěníme jemně nakrájenou cibuli a na ní podusíme na kostky nakrájené uzené maso, rajčata, paprikové lusky a nasekanou petržel.
Podušenou směs zalijeme trochu vývaru a vše vaříme ještě 3 minuty.
Touto omáčkou přelijeme připravené maso, pokryjme je plátky vařených
Brambor, posypeme sýrem a dáme péct do předem vyhřáté trouby.
Podáváme s nakládanou zeleninou.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie