Skopové maso po pastýřsku
Potřebné ingredience
400g skopového stehna, 200g uzeného bůčku,
1 cibule, 3 lžíce sádla, sůl, mletý pepř,
1 lžíce hladké mouky
Postup přípravy
Skopové maso nakrájíme na kousky a opečeme je na sádle. Potom dozlatova
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso.
nakrájený uzená bůček a pepř. Podle chuti osolíme, podlijeme vodou a
přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme.
Skopové podáváme s brambory pečenými ve slupce a jednotlivé porce na
talíři bohatě zalijeme šťávou.
Osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme připravené maso.
nakrájený uzená bůček a pepř. Podle chuti osolíme, podlijeme vodou a
přikryté dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu zaprášíme moukou a povaříme.
Skopové podáváme s brambory pečenými ve slupce a jednotlivé porce na
talíři bohatě zalijeme šťávou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé