(recept
si oblíbilo 34 návštěvníků)
Vepřový perkelt
Potřebné ingredience
vepřové maso-plecko/krkovice,2 velké cibule,3-4 stroužky česneku,olej,sádlo,sůl,pepř,malý rajský protlak,směs koření-sladká paprika,trošku pálivé,suš.česnek,guláš.koření,špetka majoránky,hladká mouka
Postup přípravy
Na sádle s kapkou oleje osmahneme nasekané cibule pěkně dohněda,pak přidáme nasekaný česnek,osmahneme,přidáme maso,opečeme,až se zatáhne doběla.Pak zasypeme směsí koření,opečeme,přidáme protlak,opékáme asi 5 minut,pak zalijeme vroucí vodou,kdo je zvyklý,přidá kostku masoxu,/já nedávám / a dusíme pod poklicí na mírném ohni,až je maso měkké.Nakonec zahustíme moukou a dochutíme,podáváme s chlebem nebo těstovinou
mají moc rády i děti
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
žížalka
(upraveno)
6. 8. 2015, 17:47
dnes jsem vyzkoušela a všem chutnalo
killer
(upraveno)
14. 4. 2014, 22:00
marmat112
(upraveno)
24. 11. 2013, 17:13
Díky za recept,je skutečné výborný
KáKá
(upraveno)
25. 11. 2013, 17:24
@marmat112
díky moc
MIKI42
(upraveno)
10. 11. 2013, 12:08
Dobrý den vypadá lákavě .Já přidávám ještě zeleninu (papriky ,rajčata a už nezahušťuji ) přeji příjemný den
KáKá
(upraveno)
10. 11. 2013, 13:29
@MIKI42
děkuji,moc už jsem k Vám koukala,super recepty
laskonka333
(upraveno)
1. 9. 2013, 23:45