Zobrazit přihlášovací formulář

Bezmasá jídla

Přidat recept
(recept si oblíbilo 14 návštěvníků)

Hermelínové brambory

0.0
Hermelínové brambory

Potřebné ingredience

Olej, cibule, šunka, brambory, niva, hermelin, slehacka, popř. sůl.

Postup přípravy

Na rozpáleném oleji orestujeme cibuli a přidáme na kostky nakrájené brambory, které orestujeme do poloměkka. Přidáme šunku a prohřejeme. Vymažeme si pekáček a vložíme do něho obsah pánve. Navrh nastrouháme hermelín, nivu a vše zalejeme šlehačkou. Zapečeme v troubě, dokud brambory nezměknou.
Dobrou chuť.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Lenkule 20. 3. 2008, 18:55
Dobrý večer Lucí (flower), právě jsme po večeři (pl), hádejte, co jsme měli :-D ? Vynikající bašta (L), jen jsem neměla nivu, ale i bez ní je to grandiózní (F) (F) (F). Příště zkusíme i s nivou (H). Rozhodně jsem nedělala tuhle mňamku naposledy, díky a mějte se bezva (sampus), Lenka.
nezadano 24. 3. 2008, 22:13
@Lenkule Dobry vecer Leni :-$ :-) Ani nevite, jak jsem rada, ze uz nekdo neco vyzkousel, rikala jsem si jestli vubec bude mit nekdp odvahu do toho jit. (Y) :-) Jsem rada, ze to chutnalo (Y) ;-) (F) (F) (F) tak to v receptech rozepisu a muzete se zase inspirovat (D) (C) Hezky vecer Lucka (hello)
bedyska 20. 3. 2008, 0:47
(Y) Tak tuhle mňaminu od ségrušky Luciáška miluje celá rodinka Bedysáčků (zajic) vřele doporučujeme až máme boule za ušima (comp) týýýýjjóóóó ségruše, já mám na ně velkou chuť a hned 8-| (Y) (clamp) (clamp) (L)
nezadano 24. 3. 2008, 22:17
@bedyska hoj segrusko. Dekuju za hezke doporuceni (L) pochvalo od Bedysacku je nejlepsi pochavala, jaka muze byt |:o) ;-) ;-) ;-) (D) My uz jsme je taky dlouho nemeli. Asi si je udelame :-D Hezky vecer pa Blanousku (pl)
bedyska 28. 3. 2008, 23:50
@nezadano (L) Lucicííííí a Verulíííí, vy holky naše báječný, už je nám zasejc kapku líp a snad i to počasí nám bude už teď přát, tak uděláme konečně ten ségrosrazíííííík |:o) |:o) |:o) už se na něj moc těšíme ;-) ;-) (L) (K) (L) (hello)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie