(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kuře Čachochbilli - VÝBORNÉ
Potřebné ingredience
jedno celé kuře, 4 ks větší cibule, sůl, pepř, kečup, máslo, čili papričku
Postup přípravy
kuře rozdělíme na šest dílů-osolíme-opepříme a necháme chvíli odležet. Do kastrolu dáme máslo a nakrájenou cibuli na kolečka a zpěníme do zlatova. Když jen cibule hotová , přidáme rozporcované kuře , čili papričku a zatížíme pokličkou , která musí být menší než kastrol. Vtip je právě v tom , že se kuře musí dusit do měkka ve vlastní šťávě bez přidání vody. Za občasného míchání dusíme do měkka. Potom kuře vyndáme , přidáme kečup , trochu vody a případně dochutíme. Podáváme s vařeným bramborem – hranolkami -chlebem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé